avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detalii ancheta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detalii ancheta

Sunt urmarit penal si nu mai tin minte nr. dosarului care mi-a fost prezentat de politistul care se ocupa de caz in momentul cand am luat la cunostinta ca a inceput urmarirea penala impotriva mea, unde ma pot interesa inafara sectiei de politie si politistului care se ocupa de caz?
Cel mai recent răspuns: gciii , utilizator 16:05, 23 Februarie 2009
Tot la politie va interesati,daca dosarul se mai afla acolo. La parchet daca acesta a fost trimis cu propunere corespunzatoare. La instanta daca acesta a fost inaintat de parchet. Pina la urma de ce este asa important nr. de dosar. Schimba in vreun fel situatia de fapt...
pai schimba ca nu stiu unde ma pot interesa in ce stadiu se afla ancheta.....politistul ma tot amana.....stiu ca el a trimis dosarul la parchet cu propunerea unei amezi administrative (cel putin asa mi`a spus) dar mai departe nu mai stiu nimic.....ma pute-ti ajuta cu mai multe detalii? am sa ma duc la politie si am sa vad ce nr. are dosarul si am sa iau toate informatiile.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutooorrrrrr !!!!plangere penala neplata pensie dana92 dana92 Buna ziua ! Va scriu cu incredere ca ma puteti ajuta . Am un dosar pentru pensie alimentara deschis din luna februarie la sectia de politie din orasul meu ; ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala (14 zile de ingrijiri medicale) tavipanciu tavipanciu buna ziua.dupa cum suna titlul am o nelamurire.in februarie 2010 am fost lovit cu \"capul in gura\" de un sofer care initial era sa dea peste mine pe trecerea ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare lauren lauren In urma hot. jud.din ian. 2012, fostul sot trebuia sa plateasca pensie de intretinere pentru copilul minor care mi-a fost incredintat , 100 lei lunar. Nu a ... (vezi toată discuția)