avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere eliberare conditionata - termenul la care se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere

buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut anterior faptei pt care era inchis.acum a fost condamnat tot cu 1an si 6luni si i sa dedus acel an executat.poate cere eliberarea cnd acum?
Cel mai recent răspuns: mayra2013 , utilizator 12:19, 7 Aprilie 2013
Cred ca avocata nu poate sa se faca inteleasa.
Daca nu poate asteptati...
Parerea mea este ca se poate depune cererea.
doamna de acolo nu stie ce vorbeste.
chiar si daca petentul se afla in intreruperea executarii pedepsei tot putea face cerere de liberare conditionata.
a depus contestatia la executare si are termen inaintea cererii de eliberare conditionata. ce sanse ar putea avea la contestatie sa fie pus in libertate si pedeapsa sa fie considerata executata? pana la contestatie va avea executat un an si o luna din pedeapsa de 1 an si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re-judecare tariq tariq sunt cetetean straiini casatorit cu o romanca ..am primit 3 ani cu suspendare pedepsei sub art 215.cp...am executat doar un an si 2 luni din pedeapsa date de ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata alexandra.dinica alexandra.dinica in cazul in care s.a facut transferul unui detinut din Italia in romania,la rahova si are deja indeplinita fractia ptr eliberare conditionata, mai este nevoie ... (vezi toată discuția)
Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)