avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sfaturi partaj- proba sms
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sfaturi partaj- proba sms

Buna seara,tuturor!
Sper ca nu sunt plictisitor,in insistenta mea,dar urmeaza sa incep actiunea de divort si vreau sa stiu daca este recomandabil "un partaj". Nu avem mare lucru de impartit(majoritatea lucrurilor au pentru mine valoare sentimentala) si tocmai am fost informat de "fosta" printr-un sms,ca mi-a vandut tot ce era al meu,iar mai inainte mi-a spus ca documentele de provenienta le v-a arde. Oare pot folosi acel sms ca proba pentru a o acuza de instrainare si a o obliga la plata unor despagubiri?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 19:27, 26 Martie 2013
Evident şi se pot reconstitui actele de provenienţă, dacă va mai amintiti de unde şi când ati făcut respectivele achiziţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara partaj.consecinte Cristianna Cristianna Buna ziua!O ruda apropiata are urmatoarea problema:a divortat acum 4 ani.Sotia lui a plecat din localitate, recasatorindu-se.Nu mai stie nimic de ea.Nu a avut ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa scap de lucrurile lui? spiridon vasilica spiridon vasilica am trecut printr'un divort, partaj,certuri , scandaluri , asa cum ,de regula, orice cuplu care nu se mai intelege ,ajunge in cele din urma asa cum ne'au ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru furt Nina1 Nina1 Buna ziua, S-a depus o plangere penala pentru furt impotriva mea, ca atare s-a format un dosar penal in care sunt faptuitor. Nu stiu de ce anume sunt ... (vezi toată discuția)