avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala inceputa . Exista fapta in cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala inceputa . Exista fapta in cazier?

Buna ziua,
am o intrebare, am furat ceva acum 3 ani,am recunoscut furtul,am platit paguba ..si de atunci nu am mai primit nici un semn din partea autoritatilor (doar atunci pentru declaratie)
Intrebarea mea este , daca deja fapta mea (furt calificat)se gaseste in cazier ..sau asta se intampla dupa condamnare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: zurli , utilizator 00:59, 5 Aprilie 2013
Dupa condamnare apare fapta in cazier.
Ce ati furat?
depinde penntru ce trebuie cazierul .
in unele situatii se inscrie in cazier punerea in miscare a actiunii penale.
cel mai indicat ar fi sa mergeti sa vedeti ce s-a intamplat cu plangerea formulata impotriva dvs atunci cand ati savarsit fapta.
parerea mea.
buns ziua,
am furat niste bijuterii/bani repet prejudiciul a fost recuperat in totalitate ,
persoana de la care am furat , nu a depus plangere...practic dupa ce sa facut constatarea furtului , sa autosesizat politia ...eu intelegandu-ma cu persoana respectiva sa platesc suma datorata.
acum 2 sapt persoana de la care am furat a fost chemata la sectie si intrebat daca sa platit sau sunt probleme,eu nu am fost chemata.
imi trebuie cazier la angajare , mai exact pentru a pleca in afara sa muncesc pe o perioada determinata de luni .
Multumesc .
Buna seara,
am raspuns la intrebarea dvs , imi puteti da mai multe detalii ?
Multumesc.
daca nu a ati fost condamnat nu va apare in cazier.
ca sa va linistiti mergeti si platiti o taxa de eliberare cazier si solicitati un cazier.
de regula apare punerea in miscare a actiunii penale atunci cand le solicita institutiile.

Alte discuții în legătură

Furt cirstoceaelena cirstoceaelena in anul 2012 luna martie am sustras niste bijuteri di ap in care lucram ca menajera pe care l-am amanetat am recunoscut fapta o parte din bijuteri propietarul ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ajutati-ma!! tynna tynna in urma cu o luna eu si ink o prietena am furat din hypermarket produse cosmetice in val de 80lei, am fost prinse am platit produsele am dat declaratii!a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara - furt Bogdan_Oprisan Bogdan_Oprisan Am furat din locuinta unui prieten o bijuterie si am dus-o la amanet.Si mama acestuia vrea sa se duca la politie.Ce pot pati?Amanet-ul trebuie sa restituie ... (vezi toată discuția)