Buna ziua,
am o intrebare, am furat ceva acum 3 ani,am recunoscut furtul,am platit paguba ..si de atunci nu am mai primit nici un semn din partea autoritatilor (doar atunci pentru declaratie)
Intrebarea mea este , daca deja fapta mea (furt calificat)se gaseste in cazier ..sau asta se intampla dupa condamnare?
Multumesc.
depinde penntru ce trebuie cazierul .
in unele situatii se inscrie in cazier punerea in miscare a actiunii penale.
cel mai indicat ar fi sa mergeti sa vedeti ce s-a intamplat cu plangerea formulata impotriva dvs atunci cand ati savarsit fapta.
parerea mea.
buns ziua,
am furat niste bijuterii/bani repet prejudiciul a fost recuperat in totalitate ,
persoana de la care am furat , nu a depus plangere...practic dupa ce sa facut constatarea furtului , sa autosesizat politia ...eu intelegandu-ma cu persoana respectiva sa platesc suma datorata.
acum 2 sapt persoana de la care am furat a fost chemata la sectie si intrebat daca sa platit sau sunt probleme,eu nu am fost chemata.
imi trebuie cazier la angajare , mai exact pentru a pleca in afara sa muncesc pe o perioada determinata de luni .
Multumesc .
daca nu a ati fost condamnat nu va apare in cazier.
ca sa va linistiti mergeti si platiti o taxa de eliberare cazier si solicitati un cazier.
de regula apare punerea in miscare a actiunii penale atunci cand le solicita institutiile.
Furt
cirstoceaelena
in anul 2012 luna martie am sustras niste bijuteri di ap in care lucram ca menajera pe care l-am amanetat am recunoscut fapta o parte din bijuteri propietarul ... (vezi toată discuția)