avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala inceputa . Exista fapta in cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala inceputa . Exista fapta in cazier?

Buna ziua,
am o intrebare, am furat ceva acum 3 ani,am recunoscut furtul,am platit paguba ..si de atunci nu am mai primit nici un semn din partea autoritatilor (doar atunci pentru declaratie)
Intrebarea mea este , daca deja fapta mea (furt calificat)se gaseste in cazier ..sau asta se intampla dupa condamnare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: zurli , utilizator 00:59, 5 Aprilie 2013
doberv a scris:

depinde penntru ce trebuie cazierul .
in unele situatii se inscrie in cazier punerea in miscare a actiunii penale.
cel mai indicat ar fi sa mergeti sa vedeti ce s-a intamplat cu plangerea formulata impotriva dvs atunci cand ati savarsit fapta.
parerea mea.

In fisa operativa apare.
In cazierul pentru angajare nu apare.
Va multumesc din suflet pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt cirstoceaelena cirstoceaelena in anul 2012 luna martie am sustras niste bijuteri di ap in care lucram ca menajera pe care l-am amanetat am recunoscut fapta o parte din bijuteri propietarul ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ajutati-ma!! tynna tynna in urma cu o luna eu si ink o prietena am furat din hypermarket produse cosmetice in val de 80lei, am fost prinse am platit produsele am dat declaratii!a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara - furt Bogdan_Oprisan Bogdan_Oprisan Am furat din locuinta unui prieten o bijuterie si am dus-o la amanet.Si mama acestuia vrea sa se duca la politie.Ce pot pati?Amanet-ul trebuie sa restituie ... (vezi toată discuția)