avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinte divort si partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinte divort si partaj

buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la intabularea imobilului castigat de mine nu accepta copii xerox doar aceste sentinte primite de la instanta adica exemplarul primit de la tribunal. Intrebarea mea este daca eu mai pot cere inca o data si daca imi mai elibereaza inca o sentinta de divort si de la partaj, avand in vedere ca divortul s a pronuntat acum 10 ani. Aceasta sentinta de divort timbrata imi este necesara la iesirea din tara cu copilul . va multumesc
Cel mai recent răspuns: ysis81 , utilizator 15:17, 28 Martie 2013
Vi se va elibera o copie legalizata. mergeti la judecatorie si cereti.
Sentinte legalizate cu mentiunea definitiva puteti obtine cate doriti. Mergeti la registratura cu o cerere, cu copie xerox de pe sentinta cu o taxa de timbru de 2 lei si un timbru judiciar de 0,15 lei si vi se vor elibera cate copii vreti. (fiecare exemplar solicitat se va timbra corespunzator).
Succes
Puteti linistita sa solicitati alte exemplare originale pe care sa se mentioneze că sunt definitive şi irevocabile. Dat fiind faptul că aceste sentinte au o anumita vechime, trebuie sa stiti numarul si data sentintei si cei de la arhiva vor verifica mapa de sentinte din acea perioadă si va vor elibera alte exemplare.
va multumesc tuturor pt raspuns. M-am linistit. Acest site mi -a fost de folos de fiecare data. Inca o data multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta de divort kzsi77 kzsi77 Buna ziua, Am primit sentinta de divort plina cu greseli. Am solicitat corectarera acesteia, am si primit comunicarea privind admiterea cererii de indreptare ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)