avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Munca la negru
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Munca la negru

Buna ziua. Am lucrat timp de doua luni la o firma din Timisoara. Timp de aproximativ o luna cei de acolo au refuzat sa imi faca contract de munca pe motiv ca sunt in perioada de acomodare dar mi-au promis ca ma vor plati. Cand a trebuit sa ma plateasca au refuzat sa imi dea banii pe motiv ca am fost in training. Ulterior am demisionat pentru ca firma s-a dovedit a fi neserioasa.
Intrebarea mea este: e normal sa se intample asa? Angajatul roman chiar nu poate face nimic impotriva acestor escroci?
Cineva m-a sfatuit sa fac o sesizare la itm pentru munca la negru, ajuta la ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 29 Martie 2013
Lucrand la negru puteti si dvs sa fiti sanctionat cu amenda ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca negru iulius21 iulius21 Bine v-am gasit! Muncesc de 4 zile, fara s-a fi facut contract de munca, astazi le-am dus acte in vederea angajarii.Mi-au spus sa-l contactez pe X, lucru facut ... (vezi toată discuția)
Refuz de a inregistra contractul de munca dorothyd dorothyd Am avut un loc stabil de munca iar In data de 9 noiembrie mi-am depus demisia pentru a ma angaja la o alta firma pt un salar mai bun si o pozitie mai buna. Am ... (vezi toată discuția)
Angajata fara acte anabv anabv Buna. Lucram la o firma si am aplicat pe un site la alte 2 joburi. M-au acceptat amandoua. Mi-am dat demisia de la primul loc de munca si am refuzat ... (vezi toată discuția)