avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice participare licitatie on line pe alt certificat ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

participare licitatie on line pe alt certificat digital

unul dintre participantii inscrisi in SEAP la o licitatie on-line s-a inscris pe alt cert. digital si astfel la lista ofertantilor apare cu alta denumire (usor schimbata. probabil e o legatura intre cele 2 firme) si cu un cui diferit si implicit adresa.
Se poate respinge. Ce se intampla daca dau accept pe tehnic si financiar , ptr ca de fapt bifez o alta firma , de ex. s-a inscris sc agropet services, pe certificatul firmei sc agropet suport, cu alt CUI si alta adresa.
se poate respinge doar pentru acest lucru?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:57, 28 Martie 2013
desi nu inteleg foarte exact care este situatia dar in contextul in care operatoturl din seap este x cu anumite date de identificare iar din documentele transmise rezulta ca operator este y cu alte date de identificare rezulta ca x care in mod normal are calitatea de ofertant nu a depus oferta si deci e respins iar y care transmis documente nu este ofertant pt ca nu este inregistrat in seap. cereti clarificare cu privire la aceasta neconcordanta si daca rezulta ca cele doua entitati sunt diferite respingeti oferta.
apropo. desi vad din ce in ce mai multe situatii de acest tip puse in discutie care din pct. meu de vedere nu pot fi catalogate decat "gafe" ale ofertantilor, de asemenea observ ca cei care se ocupa de evaluare privesc oarecum cu indulgenta situatii de acest gen. ceea ce va recomand este sa analizati in mod corect fiecare situatie intalnita pt ca achizitiile publice nu se rezuma doar la compararea unor informatii din niste documente cu cerintele de calificare. achizitiile presupun cunostinte aprofundate din domeniul economic, juridic si tehnic. de asemenea, in cazul procedurilor online trebuie cunoscuta foarte bine aplicatia seap.
asadar analizati orice situatie care vi se pare ca ridica probleme cu cea mai mare responsabilitate oricat de neinsemnata poate parea acea problema la prima vedere intrucat domeniul achizitiilor este unul extrem de sensibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa seap-solicitare explicatii de la un tert gabrielspp gabrielspp Sunt autoritate contractanta.Dupa ce am achizitionat un produs din catalogul electronic SEAP de la un operator economic X,dupa o ora primesc de la un alt ... (vezi toată discuția)
Motiv revizuire hotarare madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: O societate (X) participa la procedura de achizitii publice in SEAP. O alta societatea participanta (Y) ... (vezi toată discuția)
Caz sugestiv de coruptie: autoritate contractanta neaga incarcarea unor documente in seap (ce lege incalca prin aceasta?) Mihai_Patraru Mihai_Patraru In calitate de ofertant participant la o licitatie publica, am semnat electronic/incarcat toate documentele necesare in SEAP, in stricta conformitate cu ... (vezi toată discuția)