avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de bovine
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de bovine

buna seara.sunt un crescator de bovine si totodata ma ocup cu adunarea acestora pe timp de vara a intregii comuni.vrem sa concesionam izlazul comunei noastre,iar pentru asta am inteles ca este nevoie sa infiintam o asociatie a crescatorilor de bovine.ce demersuri este necesar sa urmam??avand in vedere fatup ca primarul comunei refuza a ne oferii aceste informatii din anumite motive si diverse interese,ma adresez dumneavoastra cu speranta ca ma puteti informa si indruma cel mai bine posibil.multumesc.o seara buna.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:16, 29 Martie 2013
Da. Trebuie sa va reuniti cei interesati si sa va constituiti intr-o asociatie a crescatorilor de bovine din localitate, pe baza og 26 din 2000 a asociatiilor si fundatiilor, actualizata.
Scopul asociatiei va fi apãrarea intereselor in sectorul de crestere si ameliorare a animalelor precum si ridicarea nivelului de trai a membrilor sai.
De asemenea se va urmari:
- preluarea păşunii satului in administraţie;
- curăţarea şi întreţinerea păşunii;
- încasarea şi gestionarea subvenţiilor şi altor fonduri pentru gestionarea păşunii şi/sau dezvoltarea activităţii de creştere de bovine;
- sprijinirea proprietarilor de animale in relaţiile cu satul şi cu terţii;
- sprijinirea valorificării eficiente a producţiei de lapte, carne si a altor produse derivate;
- afilierea la organizatii de profil.

Pentru infiintare, cei interesati si care vor deveni membrii fondatori ai asociatiei, trebuie sa nu aiba cazier fiscal.
Primul pas este rezervarea denumirii asociatiei.În vederea rezervării denumirii, este necesară completarea unei cereri.....

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventia pe cap de animal la specia bovina dragomirgeorgescu dragomirgeorgescu Buna ziua, sunt presedinta unei asociatii profesionale de crestere a animalelor infiintata in anul 2003.Am in asociatie 150 capete bovine adulte ... (vezi toată discuția)
Buna - asociatie crestere bovine Stefan05 Stefan05 Eu si mai multi consateni din sat vrem sa infiintam o asociatie de bovine.Care sunt pasii pe care trebue sa i urmam ce documente ne trebue ... (vezi toată discuția)
Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)