avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Evacuare societate chiriasa - modalitate legala, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Evacuare societate chiriasa - modalitate legala, rapiditate

Buna seara, am urmatoarea situatie: societatea in care sunt unic asociat detine un spatiu comercial pe care l-am inchiriat in 2011 unui SRL. Nu a mai platit chiria de 2 luni, neplata a 2 luni fiind clauza de reziliere in contractul de inchiriere dintre noi. Ba mai mult, mi-au trimis prin executor judecatoresc o notificare prin care imi pretind o suma imensa ca si investitie facuta in spatiu, chiar daca in contractul de inchiriere se precizeaza ca toate imbunatatirile facute de catre chirias nu sunt izvoratoare de creante. Care este cea mai simpla metoda de evacuare? Si la ce ma pot astepta? Multumesc!!

Cel mai recent răspuns: mihumihu , utilizator 00:29, 30 Martie 2013
Ati fost la executor cu contractul de inchiriere? Ce a spus?
Numai dacă este titlu executoriu în ce priveşte neplata chiriei, dacă nu la instanta nu poate face altceva
Ca trebuie sa mergem in instanta..
Buna seara dle avocat Marinescu,
Adica tot trebuie sa ajungem in instanta pentru a se da sentinta?
Va multumesc!
Din păcate da, ati înţeles bine.

Alte discuții în legătură

Clauza contract de inchiriere spatiu comercial intre doua societati trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Care ar trebui sa fie clauza specificata intr-un contract de inchiriere spatiu comercial intre doua s.r.l.uri, ca in caz de neplata a chiriei, ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra legal în spațiul meu? l-am închiriat unei firme care de 5 luni, adică tot anul 2018, nu a achitat nimic CristinaCristofir CristinaCristofir Buna seara, Acum 2 ani am închiriat un spațiu comercial unei firme, cu contract etc. Tot de atunci ma rog de chiriaș sa-si achite chiria. De 5 luni, ... (vezi toată discuția)
Cum pot da afara un chirias care nu a mai platit chiria si nici intretinerea? Tzuca1997 Tzuca1997 Buna ziua, Nu stiu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a da afara un chirias persoana juridica, care a inchiriat un spatiu de la mine persoana fizica, ... (vezi toată discuția)