avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... OLTCHIM
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

OLTCHIM

"... răspunsul Comisiei Europene faţă de ideea unui împrumut este negativ, .... deci bani de la buget NU AVEM VOIE să dăm..." - Victor Ponta, 29.03.2013, despre problema OLTCHIM

eu cred ca a intreba pe altcineva (ca sa primesti "raspuns") daca un proprietar (statul roman, in cazul asta) isi poate ajuta sa supravietuiasca propria afacere este o mare ipocrizie...

e ca si cum am intreba pe altcineva daca AVEM VOIE sa avem spitale pentru propria populatie.

Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 21:33, 23 August 2013
Din '' apriga '' dorinta a imperialistilor vest europeni care NU vor concurenta economica ci doar tari ''DE ROBOTI '' UMANI ..... gata de munca OLTCHIM ca si alte companii din Romania AU fost sacrificate !!!
De ce sa producem noi tractoare * ( au facut praf Tractorul Brasov ) ; Camioane
Roman Sa ( Brasov ) .... si altele ??? SA le importam !!!!! NU ????
Globalizarea = 10 % profita 90 % MUNCESC pe branci !!!!!!!!!!
VA PLACE ???
P.S NU SUNT COMUNIST !!!!!!!!!!!!!!

"... răspunsul Comisiei Europene faţă de ideea unui împrumut este negativ, .... deci bani de la buget NU AVEM VOIE să dăm..." - Victor Ponta, 29.03.2013, despre problema OLTCHIM

normal ca N-AVEM VOIE:rolleyes: sa ne imprumutam propria afacere (intreprindere)... soarta ii e pecetluita...

Vosganian: FMI și Comisia Europeană mi-au zis că Oltchim trebuie lichidat
[ link extern ] /


deci lu' ala nu i-au dat voie, astuia i-au zis-o... :slap:
Ori fi vrut si aia de afara sa ne elimine de pe piata, dar nici noi nu ne rupem cu munca ...nici acum si nici pe vremea lu' ceasca. Si la Tractorul si la Oltchim si la altele s-a furat de s-a rupt de la cel mai mic la cel mai mare ...pana n'a mai fost de furat
Tractorul, Oltchim...

„Producţiunea naţională nu se poate mănţine, nici naşte chiar, fără măsuri protecţioniste”. (Mihai Eminescu, Alexandria, povestea…, Timpul, 30 iulie 1882, în Opere, vol. XIII, pag. 155)

„Copilul industriei naţionale trebuie crescut întâi, ferit de lupta cu industria bărbată a străinătăţii şi abia când se va împuternici şi va ajunge egal în tărie, [î]l putem lăsa să concureze sub regimul libertăţii comerţului”. (Mihai Eminescu, Influenţa austriacă asupra românilor din Principate, Convorbiri literare, 1 august 1876, în Opere, vol. IX, Ed. cit., Bucureşti, 1980, pag. 167)

O dovadă despre asta ne-o dau toate statele. Anglia şi America, Franţa şi Germania, Rusia, Austria, toate au protejat industria lor pentru a o avea, l-au crescut pe copil cu cheltuială şi, după ce a devenit bărbat, i-au dat voie să se ia la trântă cu toată lumea”.
(Mihai Eminescu, Influenţa austriacă asupra românilor din Principate, Convorbiri literare, 1 august 1876, în Opere, vol. IX, Ed. cit., Bucureşti, 1980, pag. 167)

Toate dispoziţiile câte ating viaţa juridică şi economică a naţiei trebuie să rezulte, înainte de toate, din suprema lege a conservării naţionalităţii, cu orice mijloc şi pe orice cale, chiar dacă mijlocul şi calea n-ar fi conforme cu civilizaţia şi umanitarismul care azi formează masca şi pretextul cu care Apusul se luptă cu toate civilizaţiile rămase îndărăt sau eterogene”.:rolleyes:
(Mihai Eminescu, De ceea ce ne temem…, Timpul, 27 mai 1879, în Opere, vol. X, pag. 259)


Ultima modificare: Vineri, 23 August 2013
ContSters257414, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O radiografie a clasei politice romanesti. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Circula pe internet. Manifestul Romanului Disperat ! Protestez ! NU este necesar ca toti sa fie de acord cu cele de mai jos. Nu înţeleg de ce ţipă ... (vezi toată discuția)
Romanii, calcati in picioare de o institutie politica ContSters258804 ContSters258804 Dragi romani,va anunt ca suntem in razboi.Nu este unul cu implicatii militare dar cu toate acestea in tabara noastra se aduna victime pe zi ce trece;victime ... (vezi toată discuția)
Cum ne alegem viitorul presedinte? de el depinde si cum vor arata viitorii ministri ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Desi mai este cam 1 an pana la alegerile viitoare pentru presedinte, se agita apele. Tot mai des presa scrisa si vorbita abordeaza subiectul, inclinand balanta ... (vezi toată discuția)