avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este infractiune?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este infractiune?

Buna seara. De ieri ma framanta o problema. Am avut adunare generala la asociatia de proprietari unde un unchi al meu detine un apartament (eu nu fac parte din acea asociatie). Deoarece este in etate, m-a imputernicit sa il reprezint. Mentionez ca am avut in trecutul apropiat cateva discutii in contradictoriu cu administratorul si presedintele asociatiei. La intrare in sala mi s-a refuzat accesul, chiar daca alte persoane avand imputerniciri au fost primite (s-a mentionat expres, cu martori, ca eu nu voi intra). Intrebarea este daca reprezinta fapta infractiune si daca da, cine trebuie sa faca plangerea, eu ca imputernicit sau unchiul ca prorietar? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alm0nd0 , utilizator 13:40, 31 Martie 2013
Politia aspus ca nu crede ca o simpla hartie poate avea valoare de act (cu toate ca am incercat sa le explic termenul de "inscris sub semnatura privata"). Din nefericire nu am stiut si nici nu m-am gandit in acel moment sa le cer sa faca un proces-verbal, m-am gandit doar sa aduc la cunostinta superiorilor dumnealor evenimentul. Administratorul acesta a depasit multe, nu numai atributiile. Un exemplu este o scara pe care a inlocuito la subsol (nu stiu de ce, cea veche era buna ) cu una manufacturata, si a cerut pe ea 200 lei, in situatia in care o scara de aluminiu cu aceleasi dimensiuni la noi in magazine costa 125 - 150 lei si mai e si dubla. Cenzorul ii tine partea, presedintele este interimar (cel vechi si-a dat demisia) De altfel spuneam ca la aceasta sedinta a fost scandal, din ce mi-au spus cei din sala practic sedinta nu s-a mai incheiat cu vre-n rezultat. Noi ne-am gandit pana la urma sa incercam sa facem o adunare extraordinara, dar intr-adevar, la cum functioneaza politia si justitia la noi, acesti administratori raman stapani peste vietile noastre. Mai am o postare in care aveam deschis proces cu ei, cu adunare extraordinara, dar am pierdut in instanta deoarece cateva batrane au fost amenintate de el ("maica, cand am platit la el a zis ca ma da in judecata daca zic ca am semnat") si nu am avut bani de expertiza grafologica (chiar daca ii recuperam dupa aia) asa ca am acceptat sa platesc cheltuieli de judecata............ Asta e Romania.................. Si dreptatea din ea
Aveam nevoie de 70 semnaturi, au fost 82 de persoane la sedinta, dar daca s-a considerat ca a fost initiata gresit, ce conteaza ce vor oamenii pentru casa lor?
almOndO , in ce tara , pardon , se afla respectiva sectie de politie ? In Romania nu cred ca se poate intampla asa ceva , cred ca ai gresit numarul .
Din nefericire pentru noi, suntem in Romania. Dar pe zi ce trece inclin sa cred tot mai mult ca suntem in Romana ia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp pot merge in instanta pentru a anula un proces verbal al adunarii generale extraordinare femysho femysho Am fost ales presedinte al unei asociatii de proprietari si din prima zi am fost supus unor intimidari verbale ,psihice si presiuni pentru a renunta si a-mi ... (vezi toată discuția)
Alegerea presedintelui ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am participat la o sedinta a asociatiei de proprietari unde pe ordinea de zi era demiterea presedintelui asociatiei si a administratorului, in ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - mosia proprie ? toma necredinciosul toma necredinciosul Intr-o Asociatie de proprietari mare (47 scari de bloc), mostenire de dinainte de 89, conducerea se comporta ca pe mosia proprie. Anul trecut (2013) in ... (vezi toată discuția)