avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale certificat fiscal valabilitate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

certificat fiscal valabilitate

Buna ziua,
am achizitionat un autovehicul in urma cu 2 saptamani si atunci fostul proprietar a scos de la primarie un certifcat fiscal ca nu are datorii fata de stat. cat este valabil acel certificat ca cei de la primarie au zis 30 zile de la eliberare si pe document scrie ca el poate fi folosit doar in luna in care a fost emis, in cazul meu luna martie.
cum trebuie sa procedez si eventual se mai poate elibera un nou certificat fiscal ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 17:42, 1 Aprilie 2013
Certificatul de atestare fiscala emis de autoritatile publice locale este valabil si poate fi utilizat decat in luna care se emite, modificarea art 113 din codul de procedura fiscala a fost adusa de legea 126/2012:
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator
@Yno nu este valabil Decat pe Luna in curs indiferent cand este emis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal pentru plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat. valabiliate? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am cumparat o masina de la o firma si printre toate actele mi-a dat si certificatul fiscal. Acesta a fost emis in data de 25 mai 2009. Pe ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal expirat !?! alexandrescovici alexandrescovici Am achizitionat un autoturism inmatriculat RO , am facut contract de v-c . Dupa 2 saptamani de presiuni asupra proprietarului am reusit sa il fac sa scoata si ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal de la locale cool123 cool123 buna ziua , in cazul unui certificat fiscal privind impozitele si taxele locale valabilitatea certificatului este cea data de catre emitent sau cea din codul ... (vezi toată discuția)