avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire solutie pronunta de catre instanta de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire solutie pronunta de catre instanta de judecata

Buna ziua.Va rog frumos sa imi spuneti ce inseamna :
Solutie: respinge exceptia nulitatii cererii de chemare in judecata. respinge exceptia lipsei calitatii de reprezentant. respinge exceptia lipsei calitatii procesuale active. admite cererea principala si cererile de interventie in interes propriu. cu apel. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adrian444 , utilizator 17:17, 4 Aprilie 2013
va multumesc din suflet pt raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa de timbru VOVA6 VOVA6 Va rog frumos sa-mi spuneti , in cazul in care nu am nici un venit , sunt scutit de la plata taxei de timbru la valoare in partaj judiciar ? Pot face dovada . ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu - ajutor public judiciar rechi1958 rechi1958 Se poate cere avocat din oficiu platit din ajutor judiciar ? Cum se procedeaza ? (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar ContSters251156 ContSters251156 Cum pot beneficia de reducere de taxa judiciara daca aceasta este mai mare decat venitul meu lunar ? Mentionez ca sunt familie monoparentala si am doi copii ... (vezi toată discuția)