avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE

am primit anul trecut cam la aceeasi data,un preaviz de la un executor judecatoresc.ce este curios,ca nici la aceasta data nu s-a confirmat executarea silita.acest judecator ,nici macar nu are domeniul de activitate pe regiune,daramite pe localitate...ei tot ma suna...as putea sa fac contestatie la executare silita,pe motivul intarzierii acesteia?fiindca asta cred ca s-a urmarit...si unde se poate depune aceasta contestatie,in caz ca ar trebui?
Cel mai recent răspuns: fotolist , utilizator 11:42, 4 Aprilie 2013
Procedura executarii silite se poate desfasura numai prin acte si actiuni de catre executor judecatoresc ,nu de catre judecator cum precizati dvs
Contestatie la executare se adreseaza instantei responsabile
Impotriva activitatii bej se poate sesiza oficial unej
[ link extern ] /
eu am formulat niste intrebari mai sus..si vreau si niste raspunsuri...stiu ce este un judecator si un executor judecatoresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- cine depune cererea ? cirnu72 cirnu72 Dacă s-a pronunțat o hotărîre definitivă într-un dosar , executarea silită trebuie neapărat făcută de un avocat sau poate fi solicitata de ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Este abuz? ema4freetime ema4freetime Buna ziua, in urma unui intre imprumut intre persoane fiice, purtator de dobanda, cu gaj imobil, s-a ajunj la executare silita, la care se face contestatie si ... (vezi toată discuția)