ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

ContSters250994, utilizator
 ContSters250994, utilizator 	
			~ final discuție ~
 voiculescueugen	                   

Buna ziua . 
M-am tot interesat pe mai multe surse si vad ca nimeni nu poate sa-mi dea si mie un raspuns la problema mea , care este urmatoarea :
In anul ... (vezi toată discuția)
	                    voiculescueugen	                   

Buna ziua . 
M-am tot interesat pe mai multe surse si vad ca nimeni nu poate sa-mi dea si mie un raspuns la problema mea , care este urmatoarea :
In anul ... (vezi toată discuția)

roxanam79	                   

buna seara am o intrebare tatal meu a decedat am primit o citatie prin care se cere dezbaterea masei succesorale a unui imobil,respectiv un apartament,insa ... (vezi toată discuția)
	                    roxanam79	                   

buna seara am o intrebare tatal meu a decedat am primit o citatie prin care se cere dezbaterea masei succesorale a unui imobil,respectiv un apartament,insa ... (vezi toată discuția)

traista	                   

buna ziua,
anul trecut in luna august 2010, mama mea a decedat, tatal fiind decedat de 14 ani. mai am un frate care a locuit in ultimii 8 ani cu mama , in ... (vezi toată discuția)
	                    traista	                   

buna ziua,
anul trecut in luna august 2010, mama mea a decedat, tatal fiind decedat de 14 ani. mai am un frate care a locuit in ultimii 8 ani cu mama , in ... (vezi toată discuția)