Buna ziua. Fosta sotie a deschis proces de partaj. A cerut impartirea a doua credite de nevoi personale contractate de ea in timpul casatoriei. A pierdut.
A facut recurs. A pierdut. Nu a cerut nimic altceva decat acele credite.
Acum pot deschide eu proces de partaj? Pentru un teren pe care il detinem impreuna?
Si daca banca a pus sechestru pe teren ce pot face? in conditiile in care terenul este bun comun iar datoria este datorie persoanala a fostei sotii?
Puteti deschide partaj ori de cate ori gasiti de impartit vreun bun comun, important e sa nu cereti impartirea unuia pe care instanta s-a pronuntat.
Prima data ati partajat credite, acum partajati un imobil, peste ceva timp descoperiti ca a mai ramas ceva de impartit si cereti iar..
Divort
kradu1
Buna ziua.
Am divortat de sotia mea in decembrie 2013 dupa 2,5 ani de casnicie. La divort sotia mea nu a cerut nimic de la mine ( material ), decat sa ... (vezi toată discuția)
Partaj
mini_cinie
Spuneti-mi va rog,in situatia in care eu am divortat acum 3 ani si jumatate (si nu am facut inca partajul) ce sanse am sa pot obtine jumatate din 2 imobile ... (vezi toată discuția)