avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma poate obliga sa semnez si sa platesc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma poate obliga sa semnez si sa platesc?

Buna ziua,

Am o problema la serviciu. Am prezentat sefului meu o oferta de preturi a unui furnizor, dar nu am semnat cu el niciun contract. Mai apoi, furnizorul respectiv ne-a cerut mai multi bani, asa ca am renuntat intr-un final la colaborarea cu el. Seful m-a "obligat" sa semnez cum ca sunt de acord sa platesc diferenta de bani daca gasesc un furnizor mai scump decat primul. In plus, vrea banii in firma ASTAZI.

Daca imi dau demisia, sunt obligata prin semnatura respectiva sa platesc suma?

Astept urgent un raspuns!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 4 Aprilie 2013
Nu va poate obliga sa semnati nimiC, daca are pretentii impotriva dv si le poate recupera dovedindu-le in fata instantei judecatoresti. Inregistrati demisia iar daca refuza inregistrarea acesteia o puteti trimite prin orice mijloc care asigura confirmarea primirii. Trebuie sa respectati termenul de preaviz, putand renunta la acesta cu acordul angajatorului.
patriciapur


Daca ati / veti cauzat/cauza un prejudiciu angajatorului dvs, atunci chiar daca va dati demisia se va putea angaja raspunderea patrimoniala a dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia mirela33 mirela33 Buna ziua! In cazul in care o persoana cu functie de executie demisioneaza este obligata sa stea 20 de zile lucratoare in preaviz? Ce ar putea face daca ... (vezi toată discuția)
Important ! dreptul muncii Vl@d2016 Vl@d2016 Buna ziua .sunt angajata unei societăți, mi-am depus demisia, am scris in demisia că solicit încetarea cu respectarea unui preaviz de 8 zile .angajatorul ... (vezi toată discuția)
Demisia fara preaviz chirilatamara chirilatamara buna seara. in cu data de 1 august 2011, fiind fortata de sef mi-am bagat demisia altfel a spus ca nu imi da banii pe concediu.a fast direct satisfacut ca ... (vezi toată discuția)