avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin - ce se poate intampla daca am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin - ce se poate intampla daca am inapoiat obiectul?

buna am acum cateva zile am loat o bluaza se vede pe camera de filmat cum o iau iar a 2 zi am duso in napoi sunt la prima abatere ce se poate intampla in cazul care depune plangere:((
Cel mai recent răspuns: miriuulica , utilizator 13:02, 5 Aprilie 2013
Daca prejudiciul a fost recuperat si nu detineti antecedente,daca reprezentantii unitatii nu au incheiat proces verbal,posibil in acasta situatie,sa nu existe urmari
Incercati sa nu repetati fapta
dac in cazul in care o for face ce m se poate intampla?
Daca se formuleaza plangere impotriva dvs. si vi se deschide dosar penal, puteti scapa cu o amenda administrativa prejudiciul fiind nesemnificativ si recuperat.
multumesc frumos pt raspuns mam mai linistit nu am sa mai repet accest lucru promit solemn

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din mall de 250 de lei ContSters324598 ContSters324598 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost in mall-ul afi palace cotroceni si m-am dus la pull and bear de unde am luat un sacou si un tricou de 250, le luasem pe sub ... (vezi toată discuția)
Furt calificat -oglinda auto alexvl006 alexvl006 Am furat o oglinda de la un bmw, am fost la politie si aveau amprentele mele pe carcasa oglinzii respective si o camera de filmat in zona pe care am fost zarit ... (vezi toată discuția)
Tentativa de furt? ilinca.ac ilinca.ac buna seara! in urma cu 2 zile am fost oprită de paznicul magazinului dm dupa ce am plătit anumite produse, însă am fost surprinsă pe camere băgând ... (vezi toată discuția)