Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legea nr. 72 din 2013. Momentul aplicabilitatii

Buna ziua,
As dori sa stiu daca aceasta lege se aplica si pentru datoriile facute pana la aceasta data. Adica, pentru un client vechi rau platnic ( am de recuperat sume scadente de acum 1 an ) se pot percepe penalizari ?
Cel mai recent răspuns: gev , utilizator 16:02, 6 Aprilie 2013
Conform art. 21 din această lege, "Dispoziţiile prezentei legi, cu excepţia prevederilor art. 15, nu sunt aplicabile obligaţiilor de plată a unor sume de bani rezultând din contracte încheiate între profesionişti şi între aceştia şi autorităţi contractante înainte de data intrării în vigoare a prezentei legi".
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 72/2013 cristinamanu cristinamanu Au aparut norme pentru legea 72/2013? Eu am inteles, ca pentru facturile emise inainte nu se aplica aceasta lege. (vezi toată discuția)
Referitor la legea 72/2013, datorii vechi smara_radu smara_radu Buna ziua, Legea 72 / 2013 se aplica si retroactiv, la datoriile deja existente ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Probleme banci bugariu bugariu ce a dus nou oug 50 2010 fata de vechea oug 50 2010 di iunie (vezi toată discuția)