Va rog mult sa-mi dati un sfat. Cum as putea anula o hotarire judecatoreasca "hotarire care sa tina loc de act autentic" prin care niste cumparatori au reuisit sa se intabuleze cu bunurile imobile ramase in urma decesului unchiului meu acum 25 de ani, bunuri proprii eu fiind singura mostenitoare in viata (unchiul nu a avut copii), iar succesiunea nu este inca dezbatuta. Acesti cumparatori au depus in Instanta un act de vindere cumparare sub semnatura privata si un consimtamint al sotiei unchiului meu (decedata) in calitate de vinzatoare in care ea este deacord cu admiterea actiunii, amindoua inscrisuri cu semnaturi diferite si false. Am solicitat revizuirea dosarului insa am pierdut procesul deoarece nu am fost parte in dosar. Cum as putea anula aceasta hotarire? Ar mai exista o posibilitate? Ar putea cineva sa-mi dea un raspuns cum ar trebui sa procedez? Va multumesc, cu stima.
Va multumesc pentru osteneala dumneavoastra de a-mi raspunde la intrebarile mele. Am locuit 21 de ani in Germania (am dubla cetatenie) si am ramas socata de cea se poate petrece la Judecatorie. Am descoperit ca pentru a se intabula cumparatorii au depus in instanta doua cereri identice "hotarire care sa tina loc de act autentic" la diferenta de o zi (avocata lor depunea in Instanta in mod abuziv si ani la rind intre 2-7 cereri identice pentru fiecare client al ei cu scopul de a-si alege judecatorul preferat avind cistig de cauza in toate dosarele iar cind am sesizat aceasta Baroului au disparut toate aceste dosare de pe portalul Judecatoriei), La o cerere cumparatorii au renuntat la judecarea cauzei dupa ce vinzatoarea respectiv sotia unchiului meu a fost citata iar citatia s-a afisat cu toate ca ea de afla la domiciliu. Cealalta cerere a ramas pe rol in care s-a admis actiunea. La dosar nu exista imputernicire avocatiala cu toate ca cumparatorii au fost reprezentati de aceiasi avocata. Instanta a constatat uzucapiunea de 30 de ani a sotiei unchiului cu toate ca nu a fost dovedita deoarece nu sint 30 de ani de cind a decedat unchiul iar sotia unchiului a platit impozit pe imobile doar 4 ani, in locul unui martor s-a prezentat in Instanta unchiul cumparatorilor care a declarat fals, in actul de vindere cumparare sub semnatura privata nu este indentificat vinzatorul printr-un act de identitate, CNP, nu este determinat obiectul (nu sint indentificate imobilele nr. cadastral, suprafata), pretul este neserios, nu s-a facut dovada platii, citatiile sotiei unchiului au fost toate afisate cu toate ca ea se afla la domiciliu, doar comunicarea hotaririi a fost semnata insa semnatura nu este identica cu cea de pe actul de vindere-cumparare si nici cu cea de pe consimtamintul ei in care este deacord cu admiterea actiunii, toate trei semnaturi sint diferite. Totusi Instanta le-a admis actiunea. Sint foarte disperata nu mai stiu ce sa mai fac. Sint sigura ca la aceasta Judecatorie nu se va face dreptate. Dovezile depuse de mine in Instanta nu s-au luat in considerare cu toate ca se pot vedea clar toate aceste falsuri. Va multumesc Cu respect
Incercati totusi o plangere la CSM si eventual, DNA... in care sa aratati toate aceste abuzuri, cu lux de amanunte inclusiv cu nume de persoane si date concrete.
Este evident, ca aici pe sait, nu este permis sa spuneti nume de persoane.
Este adevarat ca sunt si eu putin sceptica ca veti reusi sa rezolvati ceva cu asemenea plangeri, dar vorba romanaului: " niciodata nu se stie de unde sare iepurele " :)
Din cele spuse de dvs. sunt si eu de acord ca s-au facut foarte mari abuzuri, s-a dorit neaparat sa se intre in posesia acelui imobil, cu orice pret. Probabil este situat intr-o zona cu potential economic sau turistic; sau zona rezidentiala...
"Greseala" dvs. a fost ca nu ati facut in timp util succesiunea dupa unchi. Iar "baietii destepti" au profitat la maxim de acest lucru!
Mostenire
ContSters238389
Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat.
Unchiul meu fratele mamei a decedat acum 25 ani.
El nu a avut copii. Eu sint unica mostenitoare in ... (vezi toată discuția)