avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Percheziþie domiciliarã. Procedurã.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Percheziþie domiciliarã. Procedurã.

Poate cineva de la o autoritate publica intra in casa mea proprietate privata fara acordul meu si fara mandat de prchizitie.
Cel mai recent răspuns: blueelf08 , utilizator 15:06, 11 Aprilie 2013
Nu poate.
Daca i-a dat insa drumul in casa alticneva care locuieste cu dvs. se poate...
Legal nu poate.
Patrunderea abuziva intr-o locuinta se reclama imediat sau se poate reclama si dupa 2 sau 3 saptamani? Va spun aceasta deoarece inclusiv domnul politist a fost chemat de o persoana care nu locuia in casa si si-a permis sa intre fara un mandat (persoana care l-a chemat a intrat abuziv in casa si nu o puteam evacua din motive ce tin de constituia fizica). multumesc frumos.
Daca persoana locuieste acolo si a permis accesul, primul meu mesaj este valabil.
Sigur ca, pot exista si obiectiuni si sa deschideti proces dar fara avocat angajat care sa se ocupe serios de caz dupa parerea mea nu aveti nicio sansa.
Avocatul trebuie sa faca faca o motivatie exceptionala.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Posibilitate evacuare sot din casa mihaelas83 mihaelas83 Buna ziua, Locuiesc impreuna cu sotul si fetita noastra in apartamentul mamei-proprietate personala (locuieste si ea cu noi) - (amandoi avem buletinele la ... (vezi toată discuția)
Ultrajul feli27 feli27 sotul meu a adresat injurii si a agresat 2 politisti care se aflau in misiune pentru ca l-au incatusat si lovit fara ai prezenta motivele ptr care l-au ... (vezi toată discuția)
Am fost reclamați la poliție (furt) pentru că am intrat în casa moștenită în lipsa celor care o ocupă acum, fără drept. suntem obligați să ne ducem? tomik tomik Buna ziua. Sper ca imi pun intrebarea in locul potrivit. Nu demult sotia a mostenit niste pamant cu o casa mica pe ea. In acea casa, teoretic, fosta concubina ... (vezi toată discuția)