avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Percheziþie domiciliarã. Procedurã.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Percheziþie domiciliarã. Procedurã.

Poate cineva de la o autoritate publica intra in casa mea proprietate privata fara acordul meu si fara mandat de prchizitie.
Cel mai recent răspuns: blueelf08 , utilizator 15:06, 11 Aprilie 2013
nu, persoana care l-a chemat si a permis accesul nu locuieste acolo.
v-ati certat cu fostul sot si el a chemat politia asa-i?:)
Nu. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate evacuare sot din casa mihaelas83 mihaelas83 Buna ziua, Locuiesc impreuna cu sotul si fetita noastra in apartamentul mamei-proprietate personala (locuieste si ea cu noi) - (amandoi avem buletinele la ... (vezi toată discuția)
Ultrajul feli27 feli27 sotul meu a adresat injurii si a agresat 2 politisti care se aflau in misiune pentru ca l-au incatusat si lovit fara ai prezenta motivele ptr care l-au ... (vezi toată discuția)
Am fost reclamați la poliție (furt) pentru că am intrat în casa moștenită în lipsa celor care o ocupă acum, fără drept. suntem obligați să ne ducem? tomik tomik Buna ziua. Sper ca imi pun intrebarea in locul potrivit. Nu demult sotia a mostenit niste pamant cu o casa mica pe ea. In acea casa, teoretic, fosta concubina ... (vezi toată discuția)