avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In ce conditii poate un SRL din RO sa angajeze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In ce conditii poate un SRL din RO sa angajeze personal pentru a presta munca in Irlanda?

In ce conditii poate un SRL din RO sa angajeze personal pentru a presta munca in Irlanda?! Ma intereseaza partea legata de salariati, asigurari de sanatate....
Mentionez ca nu este inscrisa in ROI. Urmeaza sa fac aceste demersuri...
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 7 Aprilie 2013
Angajarea se va face pe SRL-ul din tara si apoi se vor detasa lucratorii in Irlanda... pentru a se detasa lucratorii in Irlanda este necesara incheierea unui contract intre SRl-ul sin tara si societatea respectiva din Irlanda.

Daca se doreste doar plasare de forta de munca, atunci va trebui sa se inregistreze ca agent de plasare a fosrtei de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire BURTILANICU BURTILANICU patronul meu din it. vrea sa deschida o firma SRL in ro. cu,care sa lucreze in it. Cce as putea eu sa-i spun,ce conditii tre.sa indeplineasca si ce acte ii ... (vezi toată discuția)
Export forta de munca si certificate e1/e5 sau c1/c5 stanciuu_auco stanciuu_auco buna ziua, angajatii unui SRL cu sediul in Romania, pot sa presteze forta de munca intr-un stat membru UE, societatea avand un contract de subantepriza cu o ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-agentie plasare forta de munca,studenta in anul 3. Andees Andees Buna ziua! Urmeaza sa imi deschid un SRL si as vrea sa aiba profil de prestare servicii-plasare forta de munca. As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)