avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie temporara a unui copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie temporara a unui copil minor

cum trebuie sa procedez pentru a obtine custodia copilului minor? sant casatorita legitim. din casatorie a rezultat un copil. acum este minor. am locuit cu sotul, copilul si cu socri, in casa lor.din cauza neintelegerilor cu sotul am decis sa plec la parinti cu copilul, fara acceptul sotului si a socrilor. momentan nu -mi permit financiar sa intentez divort dar vreau cu orice pret sa am copilul(fetita 5 ani) cu mine. sotul si socrii vor sa-mi ia copilul. cum pot obtine custodia copilului pana pot intenta divortul?
Cel mai recent răspuns: teo53 , utilizator 20:00, 8 Aprilie 2013
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia exclusiva dumitru.iulia19 dumitru.iulia19 Ma confrunt cu o problema si nu imi gasesc inca raspunsurile,la sf lunii februarie 2015 am plecat cu fata din domiciliul tatalui pe baza multor santaje si ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de mare ajutor - divort cetatean moldovean casatorit cu cetatean roman, domiciliu minor lenaka7 lenaka7 Buna ziua, spuneti-mi va rog niste solutii referitor la problema mea. Sunt casatorita din martie, am luat numele sotului nu am facut contract inaintea starii ... (vezi toată discuția)
La cine ramane copilul? silbv silbv sunt casatorita de 2 ani in acest timp,am putut optine un credit pt prima casa,neam luat un apartament,si dupa un an a venit fetita pe lume...fata are 8 ... (vezi toată discuția)