Ciprian Maftei 
	    	Consilier juridic

Ciprian Maftei 
	    	Consilier juridic	    

Va sfatuiesc ca, inca de la inceput sa faceti actele pe numele la amandoi.
 ContSters267464 
	    	Utilizator

ContSters267464 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sorin_marian	                   

Buna ziua. Am in proprietate impreuna cu cineva un teren (50% - 50%). Poate cineva sa imi spuna in ce conditii as putea sa construiesc pe acest teren iar ... (vezi toată discuția)
	                    sorin_marian	                   

Buna ziua. Am in proprietate impreuna cu cineva un teren (50% - 50%). Poate cineva sa imi spuna in ce conditii as putea sa construiesc pe acest teren iar ... (vezi toată discuția)

janedoe45	                   

Sunt intr-o relatie de concubinaj, in urma cu 3 ani dupa decesul parintilor mei, pe o suprafata de teren mostenita am construit o cabana de lemn.
Exista vreo ... (vezi toată discuția)
	                    janedoe45	                   

Sunt intr-o relatie de concubinaj, in urma cu 3 ani dupa decesul parintilor mei, pe o suprafata de teren mostenita am construit o cabana de lemn.
Exista vreo ... (vezi toată discuția)

camelia_b	                   

Buna,
Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
	                    camelia_b	                   

Buna,
Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)