avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

sper sa ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.in data de 2 aprilie mi-am depus cererea de preaviz cu 45 de zile lucratoare si as vrea a nu stau asa mult pt k lucrez 12 cu 24 respectiv 12 cu 48 ,asta ar insemna cateva luni.exista vreo varianta sa scap mai repede de preaviz.
Cel mai recent răspuns: ripperu , utilizator 20:02, 17 Aprilie 2013
Numai daca angajatorul dvs renunta la efectuarea preavizului , asa cum se prevede in art.81 alin.7 C.mun.
si daca eu absentez nemotivat de la lucru in perioada asta?
In speta, angajatorul va fi îndreptăţit să dispună concedierea disciplinară a dvs inclusiv prin desfacerea contractului de muncă, în cazul în care nu respectati termenul de preaviz, lipsind de la serviciu.
se poate ajunge in instanta?
Pentru ce sa ajungeti in instanta?

Alte discuții în legătură

Sustragere din salar pentru lipsa la inventar adina_89 adina_89 Buna ziua. Suntem intr-o situatie confuza si nu stim daca se procedeaza corect sau nu. Am dori sa stim daca angajatorul are dreptul sa ne traga bani din ... (vezi toată discuția)
In caz de control anaf - retinere amenda de la salariat a_ana1989 a_ana1989 am avut de vreo 2 sapt control Anaf si eu fiind la casa de marcat aveam in bani nemarcati cam 112 lei. controlul a intrat in birou si ia intors tot birou lu ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare - demisie, neprezentare in preaviz DENISA021 DENISA021 Buna ziua, am si eu nevoie urgent de un raspuns pentru a clarifica o situatie.Am un salariat care a plecat fara efectuarea celor 20 de zile lucratoare de ... (vezi toată discuția)