avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită licitatie executor judecatoresc-recipisa de ...
Discuție deschisă în Executare silită

licitatie executor judecatoresc-recipisa de consemnare


Pentru participarea la o licitatie organizata de executorul judecatoresc se solicita dovada de consemnare a cautiunii. Banca a eliberat doar foia de varsamant in contul executorului . As vrea sa stiu daca este nevoie si de o recipisa de consemnare sau este suficienta doar foia de varsamant.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DoinaDMM , utilizator 21:34, 10 Aprilie 2013
Este suficienta foaia de varsamant ,care face dovada platii
Multumesc.
In cazul neadjudecarii imobilului la licitatie cautiunea poate fi returnata pe baza foii de varsamant(cu mentiunea si stampila exec)sau va fi necesara acea recipisa?
Va fi necesara recipisa, pe care executorul va dispune restituirea cautiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiunea - garantia pentru executare silita SPavel SPavel Unde se depune cutiunea sau garantia pentru a participa la o licitatie imobiliara , adica de 10% din valoarea bunului scos la licitatie ? ( banca , cec , ... (vezi toată discuția)
Adjudecare licitatie exec silita cf. art.845(8) c.pr.cv. woe woe Doresc sa particip la o licitatie organizata de un executor judecatoresc, in Bucuresti, pentru un imobil al carui pret de evaluare a fost redus cu 75% (de la ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu? urgent Ofof Ofof Buna seara Azi am participat la o licitatie publica, care era la al 3-lea termen (pretul era scazut la 75% din evaluarea imobilului). Am fost 2 licitatori ... (vezi toată discuția)