avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Situatie contracte arenda incheiate conform lg. ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Situatie contracte arenda incheiate conform lg. 214/2011

Buna seara
Imi poate spune cineva ce se intampla cu contractele de arendare incheiate inaintea aplicarii Legii Nr. 214 din 15 noiembrie 2011 pentru organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor???

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ostafi Daniel Adrian , Consilier juridic 20:25, 10 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc de raspuns
dar nu am inteles totusu ce se intampla cu contractele de arendare in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pajistile comunale Oproiu Naomi Oproiu Naomi Buna seara, ma numesc Naomi, sunt studenta si detin un efectiv de 100 oi, sunt inscrisa in Asociatie comunei din care fac parte si in aproximativ 6 luni am ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda gabisilviu gabisilviu Buna seara. Sunt secretar la o primarie si am o mare dilema. La noi au fost arendate, prin 2011 pasunile comunale spre o Asociatie de crestere animale si ... (vezi toată discuția)