avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte vatamata - obligatie de prezentare la audiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte vatamata - obligatie de prezentare la audiere

Este obligata persoana care face sesizare sa se prezinte la audieri !!!
Daca nu ! Atunci as dori sa ma ajutati cu articol din lege etc.
Multumesc anticipat !
Dupa depunerea plangerii,procurorul responsabil de caz,dispune politistului responsabil domiciliului petentului,citarea acestuia pentru realizarea declaratiei necesare solutionarii cauzei
Dar daca am depus plangerea scrisa la organul de politie atunci nu mai vad rostul audieri din moment ce in plangerea scrisa sau mentionat toate detaliile evenimentului cat si persoana care a fost martor !
Va poate cita sa va prezentati pentru audiere daca considera necesar, nu este nimic anormal, este posibil sa primiti si amenda daca nu va prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca politistul judiciar sa emita ordonanta de incepere ... edanes_ro edanes_ro Este legal ca politistul judiciar sa emita Ordonanta de incepere a urmaririi penale, in conditiile in care procurorul dispune, actele de dispozitie sunt ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea unui angajat al politiei Papiros32 Papiros32 Buna ziua, De curan am primit postal un proces verbal prin care mi se aducea la cunostinta ca am fost amendat, in lipsa, de politia de proximitate.Agentul ... (vezi toată discuția)
Cine are competenta??? mdcc mdcc Va rog sa ma ajutati cu o dilema! Am facut o plangere la Parchetul de pe langa Tribunal,pentru a fi cercetat un executor bancar,dupa o vreme am primit o ... (vezi toată discuția)