avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept proprietate intelectuala- artist interpret
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept proprietate intelectuala- artist interpret

Lucrez intr-o institutie publica de spectacole (teatru) si am si eu un caz mai deosebit. Am in distributia unui spectacol un adolescent care nu a implinit varsta de 18 ani si vreau sa inchei un contract de prestatie artistica-artist interpret avand la baza legea 8/1996- a dr de autor si dr conexe. Pe contract trebuie sa imi semneze si unul din parintii copilului sau nu?? Stiu ca in codul muncii se specifica ceva de acordul tutorelui dar se refera numai la contract individual de munca sau orice fel de contract????
Cel mai recent răspuns: cocuta1973 , utilizator 20:14, 25 Februarie 2009
Τrebuie sa aveti semnatura tutorelui.
Va multumesc pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare colectiva 75ARTA 75ARTA Buna ziua, Sunt într-o situaţie deosebit de grea şi am mare nevoie de un sfat. În ultimul an de facultate am fost solicitată de directorul unui teatru ... (vezi toată discuția)
Retractare drepturi utilizare opera madalina8392 madalina8392 Buna ziua! Daca un dramaturg retracteaza unui teatru drepturile asupra unei piese, atunci teatrul are obligatia de a scoate spectacolul din repertoriu, corect? ... (vezi toată discuția)
Contract civil cu elevi de 16 ani alexcon alexcon Lucrez intr-un ONG care in prezent implementeaza un proiect de combatere a violentei si discriminarii in scoli prin metoda teatru forum. In piesele de teatru ... (vezi toată discuția)