avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sfat

Buna,pentru aflarea locului de munca a unui debitor ITM-ul poate sa ne puna la dispozitie aceasta informatie din punc de vedere legal,va rog?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 11 Aprilie 2013
ITM nu cred ca va poate furniza o astfel de informatie.
Depinde in ce calitate va adresati ITM-ului ... eu as merge pe alta varianta pentru a afla asa ceva.
ce varianta propuneti,va rog?
Varianta executorului judecatoresc ... acestia au posibilitatea de a afla daca debitorul din cadrul unei executari silite are sau nu raport de munca activ si unde ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Cerere de executare - debitor cu domiciliu, loc de munca necunoscut trebuie sa pun in executare mai multe hotarari judecatoresti insa, nu cunosc domiciliul si nici locul de munca al debitorilor. La ce institutii ma pot adresa? ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)