avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu dupa restructurare...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu dupa restructurare...

mi-a fost trimisa deciza de restructurare a postului de munca acasa. firma este obligata sa-mi plateasca concediul intreg sau doar pe lunile in care eu am fost la munca pe anul in curs???
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2009
elena_lexy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 26 Februarie 2009
In cazul incetarii CIM concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani. Insa concediul de odihgna se acorda proportional cu timpul lucrat.
Deci firma este obligata sa va plateasca concediul doar pe lunile in care ati lucrat si nu pentru tot anul.
elena_lexy a scris:

mi-a fost trimisa deciza de restructurare a postului de munca acasa. firma este obligata sa-mi plateasca concediul intreg sau doar pe lunile in care eu am fost la munca pe anul in curs???

CO neefectuat se compenseaza in bani numai pentru perioada efectiv lucrata la acest angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna neefectuat v_florina v_florina Buna ziua, In baza art urmator din Codul muncii: Art. 141. - (1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare an. (2) Prin excepţie de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna coraline coraline sunt incadrata in munca cu contract pe perioada determinata de la 1.09.2010 pana la 31.08.2011.sunt insarcinata in 5 luni jumatate si de la 9.05.2011 intru in ... (vezi toată discuția)