avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Certificat absolvire cursuri ANEVAR
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Certificat absolvire cursuri ANEVAR

Buna ziua! Aproape fara sa vreau m-am pricopsit cu un certificate de absolvire ale unor cursuri ANEVAR in domeniul evaluarii. Imi poate spune cineva ce as putea sa fac cu el...? La ce mi-ar putea folosi? Sau in ce domeniu as putea lucra pe baza lui?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:37, 10 Mai 2013
Cam greu si asa.. ar mai fi fost si necesari vreo 3 ani de experienta probabil in vreun post similar..
Buna ziua,
vizitati site-ul ANEVAR (fost UNEAR)
[ link extern ] /
Membrii titulari ai ANEVAR sunt admisi ca experti judiciari pe baza solicitarii scrise si a unui interviu la BCETJ - Ministerul Justitiei.
Cu stima,
Foarte frumos numai ca eu nu sunt membru titular...:D
va rog, daca se poate, sa-mi indicati mai exact unde pe situl ANEVAR se gaseste acest anunt. m-am straduit sa-l gasesc si nu resusesc.

adica toti membrii titulari ANEVAR pot deveni experti judiciari in baza unei cereri scrise si a unui interviu la BCETJ - Ministerul Justitiei?
Studiati OG nr. 2/ 2000 cu modificarile si completarile ulterioare, art 12 al.(1) lit.a) si lit.b) privind expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara, pentru a vedea ce documente trebuie se depuneti si conditiile de participare la interviu.

Alte discuții în legătură

Expertul tehnic judiciar poate face si evaluarea bunurilor fara ca acesta sa fie expert evaluator autorizat anevar ? DenisRif DenisRif intr-un proces de partaj Expertul Tehnic Judiciar poate face si Evaluarea bunurilor fara ca acesta sa fie Expert Evaluator Autorizat ANEVAR in spiritul O.G. ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic judiciar vs expert anevar ContSters277797 ContSters277797 Am o nelamurire in privinta evaluarii unui imobil: 1. evaluarea imobilul in instanta se face de catre un expert evaluator membru ANEVAR, sau 2.evaluarea ... (vezi toată discuția)
Cine poate fi evaluator imobiliar iulia_lili iulia_lili Evaluatorul imobiliar trebuie sa fie, in mod obligatoriu, membru ANEVAR? (vezi toată discuția)