buna, vreau sa cumpar un teren, dar persoana care il vinde nu are decat un contract de vanzare-cumparare facut la mana in care se specifica doar ca vanzatorul vinde un teren arabil si atat, fara sa spuna cati metri patrati are sau alte informatii, au semnat si 2 martori.mantionez ca doamna plateste impozit la fisc pt acel teren, mai avea si o casa mica in care au stat cam 4 ani, dar acum s-a daramat.intrebarea mea este: pote damna sa obtina un act de proprietate in baza acelui act de v-c de mana si a chitantelor de la fisc?ca ulterior sa mi-l vanda mie...va multumesc.
Dar ce s-a intamplat cu fostul proprietar?
Cel mai simplu, asa cum s-a facut vanzarea-cumpararea prin acel inscris sub semnatura privata, ar fi ca acum sa mearga aceleasi persoane la notar si sa intocmeasca un contract de vanzare-cumparare.
nu se mai stie nimic despre parsoana care a vandut terenul(sau perdut legaturile), dar nici cei care au vandut nu au avut alte acte pe teren.S-a facut la fel un contract de mana...si nu stiu daca a fost vreodata cineva proprietar cu acte in regula...
Vanzare teren
gigelas
Buna ziua,
Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)