avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sezonier in Germania - stampila pe chestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sezonier in Germania - stampila pe chestionar

buna ziua,as dori sami spuneti si mie unde trebuie sa merg sami puna stampila la punct 6(casnia patrie )pe chestionaru pntr. constatarea obligativitatii de asigurare /eliberarii de asigurare a muncitorilor sezonieri romani,specific ca este necompletat si imi trebuie in germania,VA ROG AJUTATIMA IMI TREBUIE URGENT

Alte discuții în legătură

Munca in germania, chestionar pt muncitori sezonieri luciancantea luciancantea Buna ziua, apelez la dumneavoastra pentru ca sa ma lamuresc si sa stiu la ce ma astept. Am un frate plecat in Germania si are nevoie de acest \"chestionar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie si eu de un sfat, am nevoie de stampila ... alina_maria95 alina_maria95 Buna ziua, As avea nevoie si eu de un sfat, Am nevoie de stampila de la Primarie pentru Chestionarul pentru constatarea obligativitatii de asigurare/eliberarii ... (vezi toată discuția)
Chestionar BogdanM88 BogdanM88 Chestionarul pentru constatarea obligativității de asigurare/eliberării de asigurare a muncitorilor sezonieri români, la rubrica ce confirmă dacă ... (vezi toată discuția)