avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie de intretinere

Buna ziua!
Am inaintat la judecatorie o cerere de majorare a pensiei de intretinere (platit de fostul sot pentru copilul nostru). El a formulat o intampinare prin care solicita respingerea cererii ca nemotivata in drept, respingerea actiunii ca neintemeiata si cere ca sa motivez in drept ( temei de drept material).
Eu am solicitat majorarea pe motivul ca nevoile copilului au crescut , la fel si salariul minim pe economie a crescut . Am motivat in drept cererea astfel:
"În drept, îmi întemeiez acţiunea pe: dispoziţiile art. 44, raportat la art.86 si 94 Codul familiei şi HG nr. 23/ 2013 din 22 Ianuarie 2013." Nu este de ajuns? Cum altfel pot motiva cererea?
Cel mai recent răspuns: Anett , utilizator 17:48, 12 Aprilie 2013
Multumesc, voi tine cont de sfatul Dvs. Dar nu stiu cum sa procedez. in continuare. E de ajuns daca in raspunsul la intampinare mentionez motivele de drept sau trebuie sa depun o cerere de modificare a actiunii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie intretinere minor în cazul unui salariu mare edmond11 edmond11 Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la problema următoare. Fosta soție m-a chemat în judecata pentru majorarea pensiei de ... (vezi toată discuția)
Model de cerere pensie alimentara admin12 admin12 Buna seara ! Nu stiu cum sa formulez [b][u]o cerere pentru solicitare pensie alimentara copii majori[/u]. [/b]Nu stiu in baza carui temei legal sa o ... (vezi toată discuția)