avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare cu executare - dreptul la aparare incalcat, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare cu executare - dreptul la aparare incalcat, cai de atac

va rog sa-mi spune-ti mai cunoasteti cazuri in care o persoana pt prima data in viata este acuzata de furt si nu au dovezi care sa incrimineze la o asa pedeapsa,si totusi se dau sentinte in Romania fara sa se uite cine este?sau dc a mai avut probleme cu legea.
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa nu mai deschideti alte topicuri pentru aceeasi problema. Multumesc.
eveline22 a scris:

dc nu am fost prezenta nicodata la recursul de la CURTEA DE APEL PLOIESTI dar am avut angajat avocat si mi-a aratat clar ca nu si-a dat interesul deloc pt mine sau pt ce se putea intampla cu mine am platit suma de 3000de euro si barou 2500lei si vb doar prin mes sau n tf o data pe luna sa-mi spuna ca a fost amanat procesul crede-ti ca as putea sa fc o contestatie ceva cu un alt avocat,sunt intr-o situatie disperata am condamnare 3ani am 2fetite,mici una 10 ani cea mica 4ani,sunt la scoala in ANGLIA,am plecat din Romania pt ca nu aveam servici sa le ofer copiilor o viata mai buna,si ac sunt si condamnata pt ceva ce nu am facut,va rog sa ma invatati dc credeti ca as avea o sansa cat de mica incerc orice:(
Daca ati fost prezenta in fata primei instante nu se mai poate face nimic din punct de vedere juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat definitiv - existenta cai de atac eveline22 eveline22 vreau sa redeschid un dosar dar deja s-a dat sentinta definitiva am mai vb despre cazul meu ca sunt condam,nata 3ani cu executare,s-a fc recurs si la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)
Furt calificat judecat in fond - cale de atac, instanta competenta eveline22 eveline22 pt furt calificat nu se mai judeca dosarul la recurs si apel?sau ce mai pot face in situatia in care la tribunal am avut avocat din oficiu,si abia la Curtea de ... (vezi toată discuția)