avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere intampinare recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere intampinare recurs

Buna ziua,va rog frumos,am o nelamurire,am achizitionat o masina second-hand,inn 2012,februarie,am platit taxa de inmatriculare in iunie 2012,aproximativ 600 de euro,am depus cerere de recuperare taxa,am primit raspuns negativ de la finante,am cerut chemare in judecata, in ianuarie 2013,mi s-a acordat restituirea taxei,prin hotarare judecatoreasca,adm.financiara a depus recurs,cu termen de judecata in 25 aprilie 2013,dar s-a mutat procesul la judecatoria Craiova,mentionez,cu scuze,ca sant din Dr-Tr-Severin,rugamintea mea este,pot depune preintampinare si sa fie trimisa prin fax,fara sa ma prezint,va influenta intr-un fel neprezentarea mea prima data,tin s-a precizez ca sant cu serviciul in celalalt colt al tarii,nu pot pleca ,va multumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
annemon, utilizator
Cel mai recent răspuns: annemon , utilizator 09:20, 14 Aprilie 2013
Depuneti "preintampinare" (= intampinare), puteti sa o trimiteti si prin fax.

solicitati si judecarea in lipsa!

... dar, cel mai bine ar fi sa angajati totusi un avocat... s-ar putea ca, ceea ce depuneti dvs. sa nu atinga elementele juridice trecute in recursul formulat de ANAF.
Va multumesc frumos,o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto popescuadr1an popescuadr1an Buna ziua, Am achizitionat un autoturism second-hand in decembrie 2008 si am platit pentru acesta taxa de prima inmatriculare in data de 12.12.2008.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Proces - schimbare domiciliu minori annemon annemon Buna seara,va rog frumos,doresc niste lamuriri,inn legatura cu un proces minori.In anul 2009,am divortat de fosta sotie,am castigat procesul de incredintare ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare medan_ramona medan_ramona Buna ziua.Daca am cumparat un autoturism din Germania, luna trecuta, mai platesc taxa de inmatriculare? (vezi toată discuția)