avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat trebuie sa fie distanta dintre gard si casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat trebuie sa fie distanta dintre gard si casa vecinului?

Buna seara,
As dori sa mi scrieti care ar trebui sa fie distanta legala intre gardul meu si casa sau anexele vecinului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ccrriissttiinnaa , utilizator 15:58, 16 Aprilie 2013
Daca nu exista fereastra de vedere sau balcon spre proprietatea dumneavoastra, distanta minima este de 60 cm pana la linia de hotar.
Daca exista fereastra de vedere sau balcon spre proprietatea dumneavoastra , distanta minima este de 2 m.
Multumesc frumos pentru raspuns,si v as ruga sa mi scrieti unde ar trebui sa merg sa anunt ca acea constructie este inceputa la 5 cm distanta de gardul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distante legale pentru constructii si plantatii be_onest_1972 be_onest_1972 Buna seara, am descoperit discutii foarte interesante pe acest forum si cu mare bucurie am aflat despre sfaturi foarte utile adresate celor ce si-au expus ... (vezi toată discuția)
Distanta legala dintre constructia vecinului-sala gimnastica si piscina- si gard ContSters402493 ContSters402493 Buna seara. Vecinul meu a construit la o distanta de 24 de cm fata de gard o chestie lunga de aprox. 10 m si inalta de aprox. 3.5 m si la o distanta de 5 cm ... (vezi toată discuția)
Constructie pe hat cristinahalosta cristinahalosta poate sa ma ajute cineva cu niste informatii: la ce distanta fata de gardul vecinului se poate construi o cladire, daca e . spre proprietatea vecinului se ... (vezi toată discuția)