avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea judecaþii cauzei conform art. 155/1 Cod ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea judecaþii cauzei conform art. 155/1 Cod procedurã civilã

Buna ziua am avut un proces care a fost suspendat conf. art 155/1 C pr civ, Sentinta este cu recurs pe toata durata suspendarii. Intrebarea este daca fac resurs unde pot sa depun cererea de recurs la tribunalul teritorial sau tot la judecatoria care a dat sentinta de suspendare ? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:34, 16 Aprilie 2013
Recursul se declara impotriva incheierii prin care s-a pronuntat suspendarea, la instanta ierarhic superioara, in cazul dumneavoastra la tribunal.
Dar de ce nu solicitaţi repunerea cauzei pe rol (redeschiderea judecăţii)? Durează mult mai puţin decât soluţionarea unei cereri de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere recuzare erhabe erhabe Buna ziua Am un dosar in instanta unde s-a amanat pentru data de 3.11.2022 pronuntarea asupra unei cereri de suspendare facuta de catre IPJ. Ieri toata ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca judecata cauzei s-a suspendat pentru lipsa partilor? ContSters252477 ContSters252477 am primit o amenda in timp ce eu nu ma aflam in localitate,ajuns acasa fiind,mam trezit cu o copie dupa procesul verbal in cauza si am fost la sectia de ... (vezi toată discuția)
Recurs împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de ... exco exco Recurs împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de suspndare a judecării cauzei? Vreau să ştiu dacă este admisibil un astfel de recurs. ... (vezi toată discuția)