avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice art 69 indice 2
Discuție deschisă în Achiziţii publice

art 69 indice 2

"Art. 692*)
(2) Autoritatea contractantă publică în SEAP denumirea şi datele de identificare ale ofertantului/candidatului/ofertantului asociat/subcontractantului/terţului susţinător, în termen de maximum 5 zile de la expirarea termenului-limită de depunere a candidaturilor/ofertelor, cu excepţia persoanelor fizice, pentru care se publică numai numele."

Va rog sa-mi lamuriti urmatorul aspect: despre ce ofertant/candidat etc. este vorba in acest articol. Este vorba despre cel care a castigat respectiva procedura??
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 11:50, 17 Aprilie 2013
este vorba despre toti cei ce au dupus oferte/candidaturi, nu numai despre cel ce a fost declarat castigatori.
Este vorba despre cei care au depus ofertele pana la data limita de depunere a ofertelor, cei care vor intra in cursa de evaluare a ofertelor...
Se publica la rubrica procese verbale declaratii din seap, si va fii accesibila tuturor interesatilor "date de identificare operatori economici". Evitarea conflictului de interese...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese irina_irina irina_irina Se considera conflict de interese urmatoarele cazuri: 1. Daca o firma participa la licitatie, iar unul dintre asociati este ruda (sora sau cumnat) cu cel care ... (vezi toată discuția)
Declaratie de confidentialitate mirceamonac mirceamonac Sotia este in concediu de maternitate iar firma acesteia participa la o licitatie unde sotul face parte din comisia de evaluare. Contractul de munca al sotiei ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice tibigurbet63 tibigurbet63 La o procedura de achizitie publica desfasurata prin seap pot participa ca subcontractant la doi ofertanti? (vezi toată discuția)