avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legislatia mamicilor-contract de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legislatia mamicilor-contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu stiu ce sa fac...anul trecut pe 25 iunie ma-m angajat ca si crupier cu contract pe perioada determinata...prima data pe o luna dupa aia pe 3 luni dupa aia pe 6 luni...cert este ca in 25 luna aceasta mi se termina contractul...in octombrie 2012 am ramas insarcinata si ar trebui sa nasc pe 24 iunie 2013...lucrand noaptea si numai in picioare doctorul ma bagat in medical de la sfarsitul lui noiembrie pana in 9 ianuarie si din 9ianuarie inclusiv luna aceasta sant in riscul de sarcina...din mai ar trebui sa intru in prenatal....cert este ca cei de la munca nu cred ca o sa mai imi prelungeasca contractul si nu stiu daca o sa beneficiez de ceva...am fost la somas si mi sa spus ca nu o sa beneficiez ca lunile in care am fost in riscul maternal nu se pun chiar daca am lucrat...nu stiu unde sa ma duc sau ce sa fac...va rog sa-mi dati un sfat....va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: laurasari_bv , utilizator 19:29, 19 Aprilie 2013
Va multumesc din suflet pentru sfaturi...luni o sa ma duc la CJAS....va multumesc inca o data.cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine indemnizatia? aviang aviang Buna ziua, Povestea mea a inceput asa: pe 15 iulie 2013 m-am angajat cu contract pe perioada determinata, valabil pana la 30 iunie 2014. Inainte de acest ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat in asigurari, insarcinata, ce drepturi am? anda007 anda007 Buna ziua, lucrez de 3 ani cu contract de mandat la o societate de asigurari. Inca din iulie 2012 mi se retin si se vireaza lunar 16 % impozit pe venit, ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului davidel davidel Buna ziua!lucrez cu contract de munca din data de 16 aprilie 2013,la Putin Ti mpg am ramas insarcinata iar data probabila a nasterii copilului este 9 ... (vezi toată discuția)