elga50 a scris:
Aveti cumva emisiune umoristica la asociatia dv? :happy:
Am urmarit aceasta discutie si pot sa spun ca parca situatia prezentata de dl itoma a fost copiata de la asociatia noastra.
Profit de ocazie ca sa plang si eu alaturi de acest domn.
Pe langa celelalte, un caz asemanator avem si noi in bloc. Asa ca, la sfarsitul lunii martie cf spuselor dlui administrator, restantele se ridica la aproape 60.000 lei.
Ca fost membru in comitet (plecat prin demisie) am constatat ca luna de luna, in sedintele de comitet, se tot discuta despre restante, se tot propun masuri, printre care si actionarea in justitie a rau-platnicilor, in numar de aprox. 20. Se discuta si atat. Nimeni nu face nimic.
S-au format 2 tabere: a administratorului care doreste inlocuirea presedintelui cu un prieten si vecin, actualul vicepresedinte, cu care de multi ani isi petrece concediile si desigur, tabara presedintelui care provoaca situatii, prin interpusi, care sa-l aseze pe administrator intr-o lumina nefavorabila. Vicepresedintele, la ultima adunare generala a incercat sa-si “aleaga” sotia in comisia de cenzori.
Administratorul este PFA si a functionat din 2008 pana in 2012 fara sa aiba vreun contract/conventie sau altceva cu asociatia, ba mai mult in acea perioada i s-a marit si onorariul de la 800 la 1.000 lei. Cu chiu cu vai in luna mai (ziua 3) anul trecut comitetul a decis sa incheie un contract de administrare care sa intre in vigoare imediat (01 mai) si bineinteles cu o majorare a onorariului de 25% (1.250 lei). Dl administrator nu a semnat contractul decat prin luna noiembrie, presedintele pastrand discretia cuvenita fata de acest decalaj. Cu toate astea, contractul a fost inregistrat cu data de 30 martie 2012 (decizia fiind luata pe 3 mai!), iar onorariul majorat si l-a facturat incepand cu luna aprilie.
Asa ca intrebarea domnei elga50:
“Aveti cumva emisiune umoristica la asociatia dv?” ar trebui sa primeasca un raspuns: Da. Si asemenea emisiuni umoristice sunt si la alte asociatii.
Multumesc doamnei elga50 pentru interventiile Domniei sale pe care le urmaresc de ceva vreme. Informatiile furnizate imi sunt de mare ajutor.