avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cursuri gratuite pentru pensionari incadrati in gr. 3 ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cursuri gratuite pentru pensionari incadrati in gr. 3 de invaliditate finantate de UE

O pensionara cu gr 3, cu drept de munca part time, cautatoare de loc de munca, poate face cursuri gratuite finantate de Fondurile europene? Exista vreo reglementare in acest sens? Pentru a obtine un loc de munca la o anumita virsta trebuie sa ai si o calificare in acel sens iar cursurile care le organizeaza diverse institutiisi care elibereaza atestate, sunt f scumpe.


Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:19, 19 Aprilie 2013
Trebuie sa va inregistrati la AJOFM ca persoana in cautarea unui loc de munca. Firmele care acceseaza fonduri europene pentru aceste cursuri au stabilit conditii pentru grupul tinta. Daca dvs gasiti firma care sa va poata inscrie in grup tinta, puteti urma cursurile.
Inafara de acestea, sunt si cursuri facute de AJOFM pentru reconversie profesionala gratuite. Trebuie sa va interesati la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie fonduri europene gregorian gregorian Sunt inscrisa la un curs gratuit prin POSDRU fonduri europene pentru someri sau persoane fara loc de munca. Vreau sa stiu daca in timpul acestui curs te poti ... (vezi toată discuția)
Cursuri de calificare/somaj?!? Diana P Diana P Buna ziua, am cateva intrebari la care doresc sa primesc raspunsuri. Am urmat Facultatea de Medicina Veterinara timp de 4 ani,iar din motive personale a ... (vezi toată discuția)
Nu am nici un venit,ce sa fac ? eu45ani eu45ani Buna ziua Dupa mai bine de 30 de ani de munca,am ramas fara servici,am 52 de ani si nu prea ma mai angajeaza nimeni,nu am nici un venit iar pana la pensie ... (vezi toată discuția)