Va salut eu locuiesc cu act de identitate la parintii , doresc sa ma casatoresc am 2 copilasi ma gindesc daca imi voi aduce nevasta si copilasi ma vor da afara parintii mai tarziu? se poate incheia un act prin care sa nu fiu dat afara? mentionez ca eu sunt ultimul care ii poarta numele lor mi-au zis ca pot locui cu nevasta si copii in mansarda dar deci mie teama sa nu fim dati cumva afara se poate incheia o intelegere prin care nu putem fi dati afara? va rog lasati-mi urgent mesaj
Parintii dvs sunt proprietari ai imobilului . Pot sa va doneze o cota parte ideala din imobil este mai ieftin pt dvs sau sa faceti daca imobilul permite o dezmembrare si lotul de la mansarda sa vi l doneze.
Pai mi-au spus ca imi vor da mansarda deci trebuie facute ceva acte ? da parintii ei sunt propietari dar poate fii facut un act in care sa nu ne deie afara daca ne doneaza putem fii in siguranta sau cum?
Calitatea de tolerat nu vă asigură mari drepturi locative. Pteți, însă, încheia un contract de închiriere pentru mansardă, în care să vă obligați la o sumă cât mai mică, pe care să o plătiți.
Contractul poate fi încheiat pe un termen cât mai lung, ceea ce v-ar asigura posesia spațiunlu pentru respectiva perioadă - dacă faceți și dovada plății.
Donatie
alex1333
Dintr-o suprafata de 338 mp teren si casa se poate dona 100 mp ? Daca da in ce conditii? Mentionez ca sunt doi proprietari sot si sotie. (vezi toată discuția)