avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arendare

o scoala are in proprietate teren agricol si este dat in arenda pe o perioada de 20 ani.Se poate rezilia contractul inainte de trecerea perioadei din contract ,in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:32, 18 Aprilie 2013
Da. Se poate dar sa fie anuntat in scris arendasul inaintea inceperii anului agricol pentru a nu incepe el sa faca lucrarile agricole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren arendat giorgio_2013 giorgio_2013 Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren arabil care a fost arendat pe o perioada de 6 ani (martie 2007 - martie 2013). Conform contractului in lipsa unor ... (vezi toată discuția)
Teren in arenda cu probleme Viorel80Viorel Viorel80Viorel Parinti mei au in proprietate un hectar de pamant pe care l-au dat unei intreprinderi individuale (o asa-zisa \\\\\\\\" asociatie sateasca\\\\\\\\") ca sa il ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda mincinosul mincinosul Buna seara, parintii mei au teren agricol in arenda la o societate ff mare, si ar dori sa rezilieze contractul de arenda ,dar tot sunt dusicuvorba. Doresc sa ... (vezi toată discuția)