avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar

Buna ziua ,
Am un credit pentru care am pus ipoteca apartamentul , va rog sa-mi spuneti daca nu mai pot sa achit acest credit si valoarea apartamentului nu mai acopera valoarea creditului ramas , se poate pune executare silita pe celelalte bunuri pe care le detin ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:49, 19 Aprilie 2013
Da, din pacate se pot indrepta apoi si asupra altor bunuri pe care le aveti in proprietate pana la recuperarea a tot ce datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi urmarite si bunurile care nu au fost ipotecate? tripa tripa buna ,revin din nou de fiecare data cand imi reamintesc de ceva.Eu am luat de la banca un credit si am garantat la banca cu apartamentul parintilor mei,deci ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Buna ziua ! In urma cu cativa ani am luat un credit de la o banca pentru care am garantat cu un teren proprietate personala (contract ipoteca). Datorita ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar sau executare bunuri ? atac2211 atac2211 Buna ziua! in urma cu cativa ani am facut o greseala ff mare. Am facut pe numele meu pentru un \"prieten\" un credit pentru bunuri cumparate de la un magazin ... (vezi toată discuția)