avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declararea achizitiei de bunuri in INTRASTAT?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declararea achizitiei de bunuri in INTRASTAT?

Buna,
Achizitionez marfa din UE dar am o situatie mai deosebita la modul ca eu am primit factura dar marfa o voi primi ulterior. Intrebarea este daca trebuie sa declar valoarea facturata a marfii sau nu avand in vedere ca transferul fizic de marfa nu a avut loc (deci nu am CMR sa vad nr. colete, greutate, etc.
multumesc

Alte discuții în legătură

Transfer titlu de proprietate asupra unor marfuri gabriela f constantin gabriela f constantin Buna ziua, ma intereseaza cand se transfera dreptul de proprietate asupra unor marfuri vandute cu factura ( nu exista contract) cumparatorului- in momentul ... (vezi toată discuția)
Furt din colet expediat prin fancourier elisg elisg Buna ziua, Problema este referitoare la un Laptop furat dintr-un colet expediat din Romania in Germania prin firma Fancourier. Datele sunt ... (vezi toată discuția)
Aviz de insotire a marfii ContSters156394 ContSters156394 [b]1.[/b] Pentru ce cantitati de marfa este necesar un aviz de insotire a marfii? Spre exemplu, daca sunt persoana fizica si am achizitionat 100 de saci de ... (vezi toată discuția)