avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatia de somaj, de ce acte am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatia de somaj, de ce acte am nevoie pentru inscrierea la somaj, si ce durata are somajul.

Buna ziua, incepand cu data de 30 aprilie a.c., postul meu urmeaza sa se desfiinteze, voi ramane fara job, va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez, ce acte trebuie sa solicit de la fostul loc de munca.
Va rog daca se poate sa imi spuneti cum se calculeaza indemnizatia de somaj, ce criterii se iau in calcul.Ce durata are perioada de acordare a indemnizatiei de somaj.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Helioz , utilizator 16:23, 25 Aprilie 2018
Gabriella&

Cand a avut loc incetarea c.i.m. ? ... data incetarii care este ?
30 Aprilie 2013
Am conceput un calculator de îndemnizație șomaj, super ușor de folosit. Linkul găsiți mai jos (link extern):

[ link extern ]

Dedesubt aveți și logica de calcul conform legislațiilor în vigoare din 2018. Practic se folosește aceleași reguli, care au mai fost explicate de către alte răspunsuri, dar mai scurs și pe subiect, cu exemple de calcul.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Helioz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii si indemnizatie de somaj 2012 anca18 anca18 Buna ziua, Lucrez de 1 an si jumatate pe postul de programator. Zilele acestea, datorita reorganizarii financiare s-a decis desfiintarea acestui post, si ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa incetarea cim pe perioada determinata FeticCristina FeticCristina Am contract pe perioada determinata, adica de la 1septembrie pana la 31august. Dupa aceasta perioada pot beneficia de somaj?Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Somaj - conditii, acte, cuantum cosmin2005 cosmin2005 Am avut contract pe perioada nedeterminata,cu functie de conducere cu perioada de proba 120 zile.Dupa aceasta perioada nu ne-am inteles la contract si s-a ... (vezi toată discuția)